Vervoer van vliegveld Praag naar hotel

Als je met het vliegtuig naar Praag gaat, dan is het natuurlijk wel belangrijk om van de luchthaven bij je hotel te komen. Zeker wanneer je hotel middenin de stad ligt is dit wel van enig belang. Daarom is het goed om eens te kijken naar de mogelijkheden die er liggen om dit snel te verzorgen. Er zijn in dat opzicht dan altijd verschillende opties die je kunt overwegen. Het gaat er vooral om wat je zelf het meest gemakkelijk en aantrekkelijk vindt om te doen. Alle reden om dit dus ook even echt goed te onderzoeken.

Tip: nog geen hotel geboekt? Bekijk hier alle hotels in het centrum van Praag >

Kiezen voor shuttlediensten

Prague Airport door to door service

De gemakkelijkste manier om vervoer van het vliegveld naar hotel in Praag te verzorgen, is door gebruik te maken van shuttlediensten. In de eerste plaats denk je dan natuurlijk aan het speciale taxibusje dat hiervoor beschikbaar is. Al is beschikbaar misschien niet helemaal het juiste woord. Je zal immers natuurlijk wel ook een klein bedrag kwijt zijn om met de minibus van het vliegveld naar je slaapplaats gebracht te kunnen worden. Dit hoeft echter natuurlijk niet perse het probleem te zijn. Voordeel is dat de dienst 24 uur per dag actief is, waardoor je dus altijd kunt reizen.

Boek je luchthavenshuttle goedkoop en snel bij Terravision >>

Met Gratis Wi-Fi in de bus!

Kies voor een taxi

Een andere optie is natuurlijk een optie die je overal op de wereld vindt. Je kunt op het vliegveld van Praag ook vervoer naar je hotel vinden door een taxi aan te houden. Die staan er in grote aantallen. Dit is niet heel erg anders dan de shuttlediensten, met dat verschil dat je alles zelf in de hand hebt. Dit kan ook gemakkelijk zijn omdat je dan dus direct na aankomst weg kan en snel bij je hotel bent. Dit is natuurlijk wat je wilt, want je wilt zo snel als mogelijk van de stad gaan genieten als je er bent. Lees meer over luchthaventaxi’s >>

Met het openbaar vervoer

Er zijn verschillende vormen van openbaar vervoer in Praag. Wanneer je vanaf het vliegveld naar de stad wilt om bij je hotel te komen, dan is de bus de beste optie om te kiezen. Je kan hier heel gemakkelijk in terecht. De bus die je dan het beste kunt nemen is bus 119. Let wel op. Mocht je echt middenin de spits in de stad aankomen met het vliegtuig, dan zal de bus natuurlijk wel flink vol zitten en zijn de shuttledienst en de taxi gewoon betere opties omdat het sneller en rustiger is.

Een auto huren

Ben je van plan meer te zien in de omgeving dan alleen de stad? Dan kan je natuurlijk direct al vanaf het eerste moment slim zijn. In dat geval huur je dan gewoon direct een auto op het vliegveld. Die kan je dan gebruiken om direct naar je hotel te reizen. Maar ook is de auto dan bruikbaar voor alles wat je verder van plan bent. Let wel even op. Het is dan natuurlijk wel ook van belang dat je bij je hotel parkeergelegenheid hebt om de auto kwijt te kunnen. Anders wordt het wel lastig.

Add a Comment