Rondvaart met lunch op de Moldau in Praag

Een stad eens van een hele andere kant bekijken doe je door het water op te gaan. In Praag doe je dat door een rondvaart op de Moldau te maken. Pak je het helemaal goed aan, dan kies je voor een tocht waar ook nog eens een lekkere lunch bij zit. Zo weet je zeker dat je een leuke dag hebt in deze toch al leuke stad. Het is daarom zeker ook aantrekkelijk om eens te bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. Dit geeft je een duidelijk beeld.

De bezienswaardigheden uit een ander oogpunt bekijken

Praag is een mooie stad die bekendstaat om zijn bezienswaardigheden. Dit maakt het daarom ook zo aantrekkelijk om deze vanuit alle hoeken te willen bekijken. Zeker is het ook aantrekkelijk om dit vanaf het water van de Moldau te doen. Er wordt weleens gezegd dat een stad het mooist is vanaf het water. Op deze manier kan je dat zelf ontdekken. De tocht doet namelijk alle bekende bezienswaardigheden van de stad aan. Zo kan je dus ook alles nog eens een keer echt goed bekijken op een rustige manier.

Voel je welkom aan boord

Het maken van de korte cruise op de rivier is ook als een echt dagje uit te beschouwen. Je voelt je direct vanaf het eerste moment al welkom aan boord. Het personeel staat je namelijk al op te wachten met een typisch Tsjechisch aperitiefje. Dit is pas het begin van wat je allemaal mag verwachten tijdens deze tocht. Want naast de vele mooie dingen die je gaat zien, zal je ook aan boord een leuke tijd hebben die in het teken staat van lekker eten en drinken dat volgt op het eerste welkomstdrankje.

Genieten van een luxe buffet op het water

Het menu bestaat uit een luxe buffet. Dat betekent dus ook dat je al weet dat het je aan niets zal ontbreken op deze boottocht. Je kan lekker eten wat je wil want er is een goede keuze. Omdat er ook nog eens wordt gezorgd voor gezellige muzikale invulling, heb je al snel een hele leuke middag op een hele bijzondere plek. Waarbij je voortdurend mooie panoramische uitzichten krijgt voorgeschoteld van de mooiste plekken die Praag je te bieden heeft. Dit maakt het allemaal al snel compleet.

Wanneer kan je vertrekken?

Omdat de bootreis is voorzien van een lunch spreekt het natuurlijk voor zich dat je wel tijdig aanwezig moet zijn. Ben je in de vakantieperiode in Praag? Dan kan je dagelijks om 12.00 opstappen. Dat is vanaf de derde week van maart tot begin november het geval. Wanneer je in de wintermaanden de stad bezoekt, dan kan je iedere vrijdag, zaterdag of zondag deze tocht maken. Je kan het ook zowel in de zomer als in de winter een keer doen omdat de stad sterk van karakter verandert.

Je reis ermee beginnen of afsluiten?

Vaak wordt gesteld dat het maken van de boottocht met lunch op de Moldau in Praag een goede afsluiter van een leuke tijd is. Dit is natuurlijk ook zeker waar. Het is leuk om vlak voor je je citytrip afsluit nog eens een keer langs alle punten te varen waar je zo’n leuke tijd hebt gehad in de voorgaande dagen. Je kan er echter ook voor kiezen om de reis er juist mee te beginnen. Zo heb je direct een goed eerste beeld van de mogelijkheden.

Leuke dag die niet veel kost

Het leuke aan de boottocht op de Moldau is bovendien dat je het voor een aantrekkelijke prijs kan doen. Het is bovendien ook nog eens zo dat de kosten vaak goed te beperken zijn omdat er leuke acties gelden. Heb je bovendien kinderen jonger dan 2 jaar bij je? Dan kunnen die gratis mee op de boot. Zo kan je dus met het gezin en hele fijne dag hebben zonder dat dit flink in je budget hoeft in te grijpen. Dat maakt het juist zo leuk om te doen.

Wat ga je zien?

Natuurlijk is het wel goed om alvast een beeld te vormen wat je tijdens je lunch allemaal voorbij ziet trekken. Je mag er natuurlijk op rekenen dat je de Karelbrug zal zien. Daarnaast vaar je langs de Praagse Burcht en het Nationaal Theater. Terwijl je ook hele andere zaken, zoals de Podoli waterwerken, zal gaan zien. Dat maakt het dus ook een goede keuze om direct kennis te maken met de stad waar je zal verblijven. Dit maakt de reis ook leuk aan het begin van je trip te maken.

De rondvaart met lunch alvast boeken via internet

Bespaar tijd en geld door alvast de rondvaart met lunch alvast te boeken online. Dan hoe je daar niet eerst de kassa te zoeken en later terug te keren om aan boord te gaan.

Boek hier de Praag lunch boottocht (nu € 31,25) >>

Of bekijk een van de andere boottochten

Add a Comment