Panoramische rondvaart van 1 uur in Praag

De stad Praag staat bekend om de vele mooie bezienswaardigheden die het heeft. Het is dan ook op allerlei manieren mogelijk om deze te gaan bekijken. Vooral rondtochten zijn daarin een populaire optie. Wil je dit op een wat meer bijzondere wijze beleven? Dan doe je dat door die rondtocht op het water te maken. Er zijn vele verschillende boottochten in Praag mogelijk. Een goede optie is een panoramische rondvaart van 1 uur op de Moldau in Praag. Dit is een perfecte manier om de stad eens van een andere kant te leren kennen. Het is leuk om te weten wat je dan precies krijgt.

Vanaf het water een andere blik op de stad

In de eerste plaats is het leuk om een stad vanaf de rivier te bekijken. Dat komt omdat je niet vaak de kans krijgt om een stad op deze manier te beleven. Waar je er normaal middenin staat, kan je het dan van een afstand bekijken, zonder dat je beeld wordt vervormd door gebouwen de in de weg staan. Dit is het voordeel van de tocht over de Moldau. Zeker wanneer je je beseft dat je ook gewoon de hele stad op deze manier kan beleven. Alles wat je op het land kan bezichtigen zie je hier.

Alles in één keer

Vaak wordt aangeraden om de panoramische boottocht van 1 uur als afsluiter van je trip naar Praag te maken. De reden hiervoor is simpel. Wanneer je eerst enkele dagen hebt doorgebracht met het bekijken van een aantal specifieke bezienswaardigheden, dan kan je het op deze manier mooi afsluiten met een globale blik. Ook de dingen die je nog niet hebt kunnen zien kan je dan alsnog bekijken. Zo weet je dus ook echt zeker dat je alles gezien hebt wat de stad te bieden heeft.

Leuke kennis opdoen

De boot is ook voorzien van een audiosysteem. Daarop wordt informatie geboden over de bezienswaardigheden die tijdens de boottocht voorbijkomen. Dit systeem kent zeven verschillende talen. Daardoor is er altijd wel een taal te vinden waarin jij alles kan volgen. Het leuke hieraan is dat je allerlei leuke weetjes en feitjes kan leren. Je leert meer over de bezienswaardigheden zelf en de geschiedenis van de stad. Dit is ook een reden om de reis te willen maken. Dit is wat je meeneemt naar huis na je reis om door te vertellen.

Een hapje of drankje nemen

Wanneer je een uur op de boot op het water verblijft, dan wil je daar natuurlijk wel ook een hapje of een drankje bij. Dat is ook geen enkel probleem. Het zit weliswaar niet bij de prijs inbegrepen, maar er is wel van alles te krijgen op dit gebied. Daardoor kan je helemaal optimaal genieten van de tocht. Het is zeker de moeite waard om dit dus ook te doen. Je maakt het er een echt uitje mee. Zeker ook aan te raden als het je slotdag is.

Gaan wanneer je wil

Het leuke is dat deze tocht het gehele jaar te maken is. In het vakantieseizoen tussen april en november kan je dit dagelijks op verschillende tijden doen. Zo kan je het dus ook doen wanneer het jou uitkomt. Dat maakt het alleen maar gemakkelijker in je schema te passen wanneer je een citytrip naar Praag gaat maken. Ben je er in het winterseizoen? Dan maak je de tocht op vrijdag, zaterdag of zondag. Dit kan ook ideaal zijn natuurlijk.

Genieten van het water

Een tocht over de Moldau maken in Praag is niet alleen maar leuk vanwege de panoramische blik op de stad. Het is natuurlijk ook gewoon fijn om even op het water te zijn. Het water staat niet voor niets voor heel veel mensen synoniem voor ontspanning. Je hebt er de rust die je zoekt. Dit past dus perfect in een vakantie of korte trip die in het teken staat van lekker ontspannen. Alle reden om juist daarom ook je kans te pakken en een tochtje met de boot te maken.

Boottocht boeken? Lekker aantrekkelijk geprijsd

1 uur boottocht door de stad boeken? Bekijk hier meer informatie (nu 12,10 euro)

Nu denk je misschien dat zo’n boottocht van een uur wel wat moet kosten. Je krijgt immers wel heel veel. Het is dan ook zeker fijn om te weten dat dit alleszins meevalt. Zeker ook omdat er vaak leuke kortingen op de kosten te krijgen zijn. Zo wordt het alleen maar nog leuker om samen, of als gezin, de boot op te gaan. Alle reden om dus eens een compleet beeld van Praag te krijgen en ook deze kant te bekijken. Het wordt er alleen maar aantrekkelijker op. Boek daarom een plekje.

Boottocht boeken? Bekijk hier alle mogelijkheden >>

Add a Comment