Beste hotels: waar moet je zitten in Praag centrum?

Inhoudsopgave:

Waar kun je het beste zitten in Praag? Bekijk de kaart hieronder en selecteer een hotel.

Booking.com

Leuk hotel Praag centrum vinden

Als het gaat om een leuk hotel in Praag Centrum, dan is daar niet zo even een antwoord op te geven. Waar moet je zitten in Praag? Het is namelijk juist zo dat in deze stad allerlei leuke hotels te vinden zijn in het centrum. Daarom is het goed om te weten waar je zoals naar kunt kijken in dit opzicht. Aan de hand daarvan kan je dan een keuze maken. Het is goed om te weten wat de mogelijkheden allemaal zijn. Er zijn immers allerlei verschillende zaken die voor jou belangrijk kunnen zijn of juist helemaal niet meewegen. Let op het volgende.

Luxe of niet

De eerste keuze die je moet maken als het om een leuk hotel in Praag centrum gaat, is natuurlijk de mate van luxe die je wenst of verwacht. Zo kan je er bijvoorbeeld een aantal van de beroemde hotelketens terugvinden die bekendstaan om hun luxe. Wanneer dit is waar je normaal gesproken ook van uitgaat, dan hoef je je dus in ieder geval geen zorgen te maken in deze stad. Daarnaast zijn er ook een aantal plaatselijke hotels in bijzondere gebouwen die de nodige luxe vertegenwoordigen en dus meer dan de moeite waard zijn om te boeken voor je verblijf.

Voor jongeren geschikt

Een hotel dat zich meer richt op een jonger publiek is natuurlijk ook gewoon te vinden. Wanneer je voor je uitstapje een leuk hotel in Praag centrum zoekt, dan kan je hier dus ook van uitgaan. Dit zijn de hotels waar de prijzen wat lager liggen. Je krijgt dan natuurlijk wel ook een kamer en de service die bij deze mate van kosten past, maar dat hoeft het plezier natuurlijk niet minder te maken. Het voordeel is immers wel dat de leuke hotels gewoon goed comfort bieden. Daar gaat het natuurlijk uiteindelijk ook wel gewoon om.

Echt iets bijzonders

Wil je een leuk hotel in Praag centrum dat je reis alleen maar nog meer speciaal maakt? Dan is het slim om eens te kijken welke boetiekhotels er allemaal in het centrum van de stad te vinden zijn. Dit zijn bij uitstek de plekken waar je iets anders vindt dan je gewend bent. Omdat Praag in allerlei opzichten al een bijzondere plek is, passen dit soort hotels hier dus ook perfect bij. Natuurlijk heb je een mate van comfort die je mag verwachten van een hotel, maar dan wel op een hele eigenzinnige manier. Dat maakt het juist zo leuk.

Booking.com

Onderdeel van de reis

Het kan slim zijn om bij een reisorganisator een complete citytrip te boeken. In dat geval weet je namelijk zeker dat je reis en je verblijf erbij inbegrepen zitten. In dat opzicht weet je dan dus ook zeker dat je te maken zal hebben met ene leuk hotel in Praag centrum. Omdat deze stad ook in grote mate draait om het centrum, is dit heel belangrijk. Alles in één keer kunnen boeken geeft je heel veel zekerheid dat alles op de juiste manier verloopt. Alle rede om hier dus voor te kiezen als je gaat.

TIP: Waarom wij TUI.be aanbevelen? Lees meer hier

Beste hotels in Praag

De beste hotels in Praag vind je heel gemakkelijk bij elkaar op deze plek. Het is namelijk zo dat je stedentrip naar deze stad het meest aantrekkelijk gemaakt kan worden wanneer je lekker in een hotel in de stad verblijft. Zo kan je optimaal genieten van alles wat Praag je te bieden heeft. Om je dan een idee te geven van de best mogelijke opties, is het goed om de volgende hotels eens wat nader te bekijken. Aan de hand daarvan is het een stuk gemakkelijker om te beslissen waar je naartoe moet gaan. Elk hotel heeft zo eigen sterke kanten. Daardoor is het voor iedereen aantrekkelijk te maken. Alle reden om dus alles even goed door te nemen. 

11 Beste hotels in Praag voor een overnachting

 1. Hotel Marriott – dichtbij het Oude Stadsplein
 2. Hotel Mercure – ideaal voor treinreizigers
 3. Hotel Friday – modern en gastvrij
 4. Republic Hotel – winkels en restaurants op loopafstand
 5. Hotel Amaryllis – boetiekhotel in het midden van het centrum
 6. Ibis Hotel – comfortabel en uitstekende locaties
 7. Hotel Kavalir – omgeven door parken en goed vervoer naar het centrum
 8. Grand Hotel – geschikt voor gezin en families
 9. Corinthia Hotel – panorama uitzicht over Praag
 10. Globus Hotel – Mooi uitzicht en veel parkeerplaatsen
 11. Hotel Olsanka – rust en ontspanning

Nog op zoek naar een hotel?

Heb je nog geen hotel in Praag geboekt? Wil je in een goedkoop hotel in het centrum van Praag? Kijk hieronder op de kaart, vul je aankomst- en vertrekdatum in, en zie welke hotels beschikbaar zijn.

Indien een van onze tip je aanspreekt, vul de naam van het hotel in en bekijk de voordeligste prijzen en reserveer je kamer.

Vergelijk en geniet van de goedkoopste prijzen bij Booking.com als je direct boekt. Selecteer nu je hotel op deze kaart.

Booking.com